Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının oranlı standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını tespit etmek ciğerin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yanının engelsiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi Yangın Kapısı yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden autarı tamam davranış kavil konusu olduğu dâhilin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk eylemek kuvvet ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın yangın kapısı merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının Yangın Çıkış Kapısı en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Fevkda mekân vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu gestalt kontrol edilmelidir. 

Report this wiki page